Lambo Koffiebranderij

winkelwagen 0artikelen | totaal € 0,00

Lambo Koffiebranderij sinds 1992

 

Lambo is een gespecialiseerde Twentse branderij, waar koffiebonen nog dagelijks ambachtelijk en in kleine hoeveelheden worden gebrand. Tijdens het branden komen de bijzondere aroma's en het volle karakter vrij. De bonen worden op Italiaanse wijze gemalangeerd. Na het branden worden ze meteen verpakt en vanuit de branderij rechtstreeks bij de klant afgeleverd. Dit garandeeert een supervers product voor thuis en zakelijk gebruik.

Lambo heeft een topselectie voor u samengesteld met drie van de beste melanges van de arabica- en Robustaboon. Arabica koffiebonen zijn van nature aromatisch en hebben een milde rinse (licht friszure) smaak. Ten opzichte van de arabica boon, heeft de robusta koffieboon een veel krachtigere smaak (minder mild) en bevat zij minder aromatische stoffen. Door de verschillende verhouding van beide soorten krijgt de koffie een bittere of juist milde smaak. Voor de ultieme smaakbeleving wordt aan koffiemelanges vaak een klein percentage robustabonen toegevoegd. De Lambo melanges worden naar voorkeur gemalen of ongemalen geleverd.  

Koffiebonen bestellen? Op deze site kunt u een keuze maken uit drie heerlijke melanges die wij bieden. Wij leveren ook onderhoudsproducten voor alle grote merken espressomachine en koffiemachines. Op die manier houdt u uw machine in topconditie! Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor bijvoorbeeld disposables en onderdelen.

Een product niet op de site gevonden? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 053-4320447.

info@lambo-koffie.nl

Ons bezoekadres op afspraak is:

Rigtersbleek Aalten 4b
7521 RB Enschede

Ons postadres is:

Postbus 3636
7500 DP Enschede

Lambo Koffie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Enschede onder nummer 08090216.