HARTELIJK WELKOM IN DE LAMBO KOFFIEBRANDERIJ!

 

Lambo koffiebranderij is gestart in 1992 en is gevestigd in Enschede. Sindsdien is onze koffiebranderij uitgegroeid tot een begrip in het oosten van het land.

Voor het branden van onze koffie, maken wij gebruik van een nostalgische koffiebrander uit 1956. De koffiebonen die wij gebruiken komen uit India, Kenia, Brazilië, Costa Rica en Guatemala. Het branden gebeurd iedere dag, dit garandeert verse ambachtelijk gebrande koffie van hoge kwaliteit met een unieke smaak!

Lambo Koffiebranderij levert koffie aan particulieren en bedrijven (o.a. zorginstellingen en horeca bedrijven). Daarnaast zijn wij ook leverancier van koffiemachines, waterfilters en onderhoudsproducten (zoals reinigings- en ontkalkingstabletten).

Hartelijk welkom in de Lambo Koffiebranderij!

 

Lambo koffiebranderij is gestart in 1992 en is gevestigd in Enschede. Sindsdien is onze koffiebranderij uitgegroeid tot een begrip in het oosten van het land.

Voor het branden van onze koffie, maken wij gebruik van een nostalgische koffiebrander uit 1956. De koffiebonen die wij gebruiken komen uit India, Kenia, Brazilië, Costa Rica en Guatemala. Het branden gebeurd iedere dag, dit garandeert verse ambachtelijk gebrande koffie van hoge kwaliteit met een unieke smaak!

Lambo Koffiebranderij levert koffie aan particulieren en bedrijven (o.a. zorginstellingen en horeca bedrijven). Daarnaast zijn wij ook leverancier van koffiemachines, waterfilters en onderhoudsproducten (zoals reinigings- en ontkalkingstabletten).

In een zorgvuldig gecontroleerd proces worden de koffiebonen gedurende 15 minuten gebrand bij een temperatuur van 200 graden Celsius.  Tijdens het branden komt het unieke aroma vrij, dat dagelijks in de omgeving van onze branderij te ruiken is. Als de koffiebonen mooi bruin zijn worden ze opgevangen en afgekoeld. De koffiepakken worden vervolgens met de hand gevuld, nauwkeurig gewogen en vervolgens geseald.

 

In een zorgvuldig gecontroleerd proces worden de koffiebonen gedurende 15 minuten gebrand bij een temperatuur van 200 graden Celsius.  Tijdens het branden komt het unieke aroma vrij, dat dagelijks in de omgeving van onze branderij te ruiken is. Als de koffiebonen mooi bruin zijn worden ze opgevangen en afgekoeld. De koffiepakken worden vervolgens met de hand gevuld, nauwkeurig gewogen en vervolgens geseald.